Bloemsierkunst Fons, Fons Beek en Beek,  Fons, Heuvelplein 26, Beek en Donk, Laarbeek, bloemist, snijbloem, snijbloemen, bloem, bloemen, boeket, boeketen, veldboeket, plukboeket, plant, planten, accessoires, zijdebloemen, Kunstbloemen, bruidswerk, bruidsbloemen, rouwwerk, grafwerk, rouwboeket, abonnementen, workshops, cadeaubonnen, bezorgen, webshop, online bestellen, verzendorganisatie

Welkom op onze pagina ...

ROUWWERK

Hart voor het vak en mensen blij maken met bloemen.

UW GEDACHTEN VERTAALD IN BLOEMWERK

Als een dierbare komt te overlijden wilt u daar op gepaste wijze afscheid van nemen. Mooi rouwwerk in de vorm van een rouwboeket of grafstuk, dat recht doet aan de overledene en aan uw gevoelens, hoort daarbij. Bloemen brengen troost en drukken uw gevoelens uit.


Bij Bloemsierkunst Fons begrijpen we dat. Wij willen uw gedachten en gevoelens vertalen in rouwwerk dat u aanspreekt en recht doet aan de dierbare overledene. Samen bespreken we wat uw voorkeuren zijn, wat er mogelijk is en bekijken we voorbeelden. Daarvoor nemen we ruim de tijd. Zo willen we de gedachten die u heeft verwerken in een arrangement of bloemstuk dat u aanspreekt.


Wij nemen u de zorgen op dit gebied uit handen en maken het rouwwerk dat u voor ogen heeft en zorgen dat het op tijd en respectvol afgeleverd wordt. Ook kunnen wij voor u de afscheidsruimte sfeer- en respectvol aankleden.

'GOED ROUWWERK HEEFT TIJD NODIG!'


Uiteraard maken wij dan tijd voor u vrij. We staan voor u klaar, zeker ook in moeilijke tijden.