Bloemsierkunst Fons, Fons Beek en Beek,  Fons, Heuvelplein 26, Beek en Donk, Laarbeek, bloemist, snijbloem, snijbloemen, bloem, bloemen, boeket, boeketen, veldboeket, plukboeket, plant, planten, accessoires, zijdebloemen, Kunstbloemen, bruidswerk, bruidsbloemen, rouwwerk, grafwerk, rouwboeket, abonnementen, workshops, cadeaubonnen, bezorgen, webshop, online bestellen, verzendorganisatie

Welkom op onze pagina ...

DIENSTEN

Hart voor het vak en mensen blij maken met bloemen.

WILT U IETS LATEN BEZORGEN!

Wij bezorgen uw bestelling uit ons eigen assortiment binnen de gemeentegrenzen van Laarbeek (Beek en Donk, Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel). De bezorgkosten bedragen € 4,99 per bestelling. 


Voor het bezorgen van uw reguliere bestelling wordt door ons een minimale besteding van € 12,50 per bestelling (excl. bezorgkosten) gehanteerd en een aanname tijd tot 12.00uur voor levering op dezelfde dag. Helaas is het niet mogelijk om een bezorgtijd aan te geven. 


In samenwerking met een verzendorganisatie voorziet Bloemsierkunst Fons in een netwerk van vele bloemisten om zowel nationaal als internationaal uw bestelling te verzorgen. Ondanks het grote netwerk biedt de verzendorganisatie geen 100% wereldwijde dekking. 


Als u meer wilt weten betreffende de mogelijkheden en prijzen voor het bezorgen van uw bestelling buiten de gemeente Laarbeek kunt u altijd even binnenlopen bij Bloemsierkunst Fons, even bellen of een e-mail sturen. Wij staan u graag te woord.

ABONNEMENTEN

U kunt zowel zakelijke als privé abonnementen bij ons afsluiten.


Wij verzorgen dan bijvoorbeeld iedere week een vers boeket of bloemstuk voor op de balie van uw bedrijf. Of u geeft iemand een abonnement als origineel cadeau: gedurende een bepaalde periode iedere week of om de week een bloemetje voor de jarige of jubilaris.


Uiteraard passen wij het abonnement geheel aan aan uw wensen.

CADEAUBONNEN

U kunt bij bloemsierkunst Fons cadeaubonnen kopen die besteed kunnen worden in onze winkel. Daarnaast verkopen wij ook universele bloemenbonnen.


Informeer in de winkel naar de mogelijke bedragen en de voorwaarden.

'OEPS, NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT!'


Dat was niet de bedoeling!

Misschien helpen de volgende onderwerpen u wel verder?