Betaalbare Exclusiviteit

 Rouwwerk, uw gedachten vertaald in bloemen

Als een dierbare  komt te overlijden wilt u daar op gepaste wijze afscheid van nemen. Mooi rouwwerk in de vorm van een rouwboeket of grafstuk, dat recht doet aan de overledene en aan uw gevoelens, hoort daarbij. Bloemen brengen troost en drukken uw gevoelens uit.


Bij Bloemsierkunst Fons begrijpen we dat. Wij willen uw gedachten en gevoelens vertalen in rouwwerk dat u aanspreekt en recht doet aan de dierbare overledene. Samen bespreken we wat uw voorkeuren zijn, wat er mogelijk is en bekijken we voorbeelden. Daarvoor nemen we ruim de tijd. Zo willen we de gedachten die u heeft verwerken in een arrangement of bloemstuk dat u aanspreekt. Wij nemen u de zorgen op dit gebied uit handen en maken het rouwwerk dat u voor ogen heeft en zorgen dat het op tijd en respectvol afgeleverd wordt. Ook kunnen wij voor u de afscheidsruimte sfeer- en respectvol aankleden.

U kunt ons bellen voor een afspraak of direct naar de winkel komen. Uiteraard maken wij dan tijd voor u vrij. We staan voor u klaar, zeker ook in moeilijke tijden.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram