Betaalbare Exclusiviteit

 Bloemsierkunst Fons: mensen blij maken met bloemen

Bloemsierkunst Fons is een zelfstandige bloemist in Beek en Donk. Hart voor het vak en mensen blij maken met bloemen, dat zijn onze drijfveren. Loop gerust eens binnen om een bloemetje te kopen of gewoon even te kijken naar ons steeds wisselende exclusieve, maar betaalbare aanbod.Wie wij zijn

Sinds 2008 is Bloemsierkunst Fons te vinden aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Fons had voor de opening al 14 jaar ervaring in de bloemenbranche en de logische stap was toen om een eigen zaak te beginnen. In 2016 zijn we verhuisd naar een ruimer pand, waar het fraaie assortiment bloemen, planten en accessoires nog beter tot hun recht komen. 

De klant staat centraal bij Bloemsierkunst Fons. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren om zo tot een goede keuze te komen uit het aanbod. Omdat we zelfstandig zijn kunnen we optimaal inspelen op uw wensen, ook als die heel speciaal zijn. Wij willen u blij maken met onze bloemen en zullen er alles aan doen om daarin te slagen. Wij hopen dat de passie voor het vak en klantvriendelijkheid u doen besluiten om nog vaak binnen te stappen in onze winkel.Wat wij doen 

Als bloemist in Beek en Donk gaat onze aandacht in de eerste plaats uit naar de snijbloemen. Verse snijbloemen, die we dagelijks zelf selecteren. Wat we in huis hebben hangt af van wat er die dag aangeboden wordt, maar u kunt ervan uit gaan dat er altijd de keuze is uit een mooi aanbod. In de winkel stellen we, eventueel samen met u en naar uw wens, boeketten en bloemstukken samen. Wij leveren boeketten en bloemstukken voor bijvoorbeeld thuis op tafel of voor als cadeau. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bruidswerk en rouwwerk. 

Behalve de vele bloemen, boeketten en bloemstukken vindt u bij ons ook groene en bloeiende planten, accessoires en een unieke collectie zijden bloemen. Ontdek onze service op het gebied van abonnementen, cadeaubonnen en bezorging.

 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram