Betaalbare Exclusiviteit

 Diensten van Bloemsierkunst Fons

Als klant kunt u rekenen op een vriendelijke en deskundige bediening. Wij adviseren u graag en stellen zonder probleem een boeket of bloemstuk naar uw wens samen. Ook planten en accessoires bieden wij u aan met dezelfde service.

Maar er is nog meer. Ook voor onderstaande diensten kunt u terecht bij Bloemsierkunst Fons:

Abonnementen

U kunt zowel zakelijke als privé abonnementen bij ons afsluiten. Wij verzorgen dan bijvoorbeeld iedere week een vers boeket of bloemstuk voor op de balie van uw bedrijf. Of u geeft iemand een abonnement als origineel cadeau: gedurende een bepaalde periode iedere week of om de week een bloemetje voor de jarige of jubilaris. Uiteraard passen wij het abonnement geheel aan op uw wensen.

Workshops

 Wilt u zelf aan de slag met bloemen en planten? Wij organiseren regelmatig workshops. Deze workshops verlopen in een ongedwongen sfeer en zijn uitermate leuk als activiteit voor bijvoorbeeld een vriendengroep of als onderdeel van een bedrijfsuitje. In onze winkel ligt een inschrijfformulier voor u klaar. De workshops voor Kerstmis en Pasen vinden plaats in onze winkel, workshops kunnen ook op locatie gehouden worden.

Cadeaubonnen

U kunt bij bloemsierkunst Fons cadeaubonnen kopen, die besteed kunnen worden in onze winkel. Daarnaast verkopen wij ook universele bloemenbonnen. Informeer in de winkel naar de mogelijke bedragen en de voorwaarden.

Bezorgen

Wij bezorgen uw bloemen tegen een kleine vergoeding binnen de gemeentegrenzen van Laarbeek. Bezorging daarbuiten is in overleg ook mogelijk.

Als u meer wilt weten over deze diensten kunt u altijd even binnenlopen bij Bloemsierkunst Fons even bellen of een e-mail sturen. Wij staan u graag te woord.