Betaalbare Exclusiviteit

 Zo neemt u contact met ons op.

Bij Bloemsierkunst Fons vinden we het belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Wij streven naar een optimale service. De klant staat centraal bij Bloemsierkunst Fons. Daarom hebben wij geen webshop, die zijn er vandaag de dag al genoeg. Wij nemen ruim de tijd om u te adviseren om zo tot een goede keuze te komen uit het aanbod. 


Zoekt u onze Winkel.

Sinds 2008 is Bloemsierkunst Fons te vinden aan het Heuvelplein 26 in Beek en Donk in de gemeente Laarbeek. Laarbeek is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, deels gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch en deels in de Peelrand. De gemeente is op 1 januari 1997 ontstaan door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Beek en Donk, Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel.Wilt u telefonisch contact met ons opnemen.

Telefonisch zijn wij tijdens onze openingstijden bereikbaar om uw bestelling aan te nemen en uw vragen te beantwoorden. Wij horen het graag! 0031(0)492-462833


Een mail sturen kan natuurlijk ook.

Stuurt u liever een mail, om bijvoorbeeld een bestelling te plaatsen, dat kan naar info@bloemsierkunstfons.nl u ontvangt een persoonlijke reactie van ons terug. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram