Betaalbare Exclusiviteit

 Bruidswerk voor de mooiste dag van uw leven

Uw trouwdag moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden. Bloemsierkunst Fons draagt daar graag aan bij door het verzorgen van het bruidswerk, zoals een persoonlijk bruidsboeket, geheel afgestemd op uw smaak en de aankleding van uw bruiloft.

Wordt het een klassiek boeket, een modieus of juist iets heel aparts? Kleurrijk en vrolijk of ingetogen met veel wit of pastel? Samen met u zorgen wij ervoor dat het boeket van uw dromen vorm krijgt. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden op deze site.

Desgewenst verzorgen wij ook corsages voor de bruidegom en de (dag)gasten in de stijl van het bruidsboeket. En vergeet de trouwauto en de feestruimte niet. Ook die kunnen wij voor u in stijl aankledenl. Zo wordt de mooiste dag van uw leven een lust voor het oog!

Kom gerust eens langs om te kijken en te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Goed bruidswerk heeft tijd nodig, dus maak wel ruim op tijd een afspraak. Dat geeft ons de tijd om te zorgen voor het bruidswerk dat uw huwelijksdag compleet maakt.

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram